Marriage Course

“Geef je huwelijk nieuwe glans”

Geniet samen van een heerlijk diner, bespreek onderwerpen waar je thuis niet aan toe gekomen bent en ervaar verdieping in je relatie.

De Marriage Course (MC) is een cursus van zeven avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong of oud) te helpen hun relatie te versterken. Om te werken aan een sterk en glansrijk huwelijk dat een leven lang meegaat.

Wat komt er aan de orde?

Het herkennen van elkaars behoeften, leren effectief te communiceren, conflicten oplossen, genezing van pijn uit het verleden, weten waardoor je de ander geliefd kan laten voelen, hoe ga je om met ouders en schoonouders, goede seks, tijd maken voor elkaar en samen plezier hebben.

De privacy van elk echtpaar wordt altijd gerespecteerd. Er is geen groepsdiscussie en je wordt niet gevraagd iets met een ander te delen over je relatie.

Voor wie is het?

De Marriage Course is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je twee jaar of dertig jaar getrouwd bent.

Wat kost het?

Er wordt een bijdrage gevraagd voor de maaltijden en de werkboekjes. (€ 99,- per echtpaar).

De cursus wordt gehouden in ons gebouw, Sportweg 1B in Kockengen. De cursus gaat van start als zich minimaal 5 echtparen hebben aangemeld.

Kijk voor meer informatie op www.marriagecourse.nl.

Opgeven kan via kockengen@veg.nl of 0346-241479.